“ik wil voorop blijven lopen”

Reinier Bax, apotheker
Apotheek Zuiderhaaks, Den Helder

Reinier Bax“Bij Apotheek Zuiderhaaks proberen we altijd voorop te lopen in nieuwe service voor onze klanten. Speerpunt is de online service, bijvoorbeeld rond herhaalrecepten en het Digitaal Geneesmiddel Dossier. Je vindt ons ook binnen social media als Twitter en Facebook. Deze moderne focus is mogelijk omdat ik mijn team niet onnodig belast met handelingen die je beter kunt uitbesteden. Voor Pluripharm ben ik een brede afnemer: ik gebruik hun Baxtering voor twee verzorgingshuizen en een instelling voor verslavingszorg. Daarnaast werk ik via Central Filling. Ik ervaar Pluripharm als een betrokken partner, die mijn team ontlast en mijn rendement goed in de gaten houdt. Zodat mijn team steeds meer de aandacht kan richten op moderne farmaceutische patiëntenzorg.”

> www.apotheekzuiderhaaks.nl